Future of Shrimp Aquaculture

🔥🦐🦐🔥Future of Shrimp Aquaculture 🔥🦐🦐🔥 “From Covid-19 Crisis to Opportunity” 📣We cannot deny that the COVID-19 crisis has a big impact on Import-Export of the seafood business. 📣Consumer behavior trends to change to convenient and semi-cooked food in the near future. Fish and Shrimp market must be aware and prepared to enhance the change in world consumer behavior. A small packet size of the ready-to-eat product that can serve for 1 to 2 meals in the household will be a challenging market to competitive.
🦐Consumer behavior of live, fresh food products that “Swimming, crawling, slithering, walking with 2 or 4 legs🐷🐮🐣🐟🐖🐄🦔 ” will be wiped off by COVID-19. Fresh shrimp and fish in the market must be adjusted at hygienic standards and improve sanitation for consumers. The market of Semi-Cooked Fish and Shrimp will be increasing in higher demand in EU, America, China and all over the world after the COVID-19 crisis. 🦐The Country Export sector must pre-plan and be ready for the worldwide market and competitors. Preparing sources of supply to support the high demand is a challenge but competing with competitors is also is a tough market situation. Value-adding to the product is also another market strategy to gain market share volume and benefits opportunities. Increase the appetizing of semi-cooked shrimp products such as the color and size is to draw consumer attraction and unique signature to the product. 🔥🔥At the end of the darkness, it will be the light “From the crisis, there will be an opportunity”. Hang on to pass it now and seeing forward to future opportunities. . . . #covid19 #ShirimpAquaculture #ช่วยกันเลี้ยงกุ้ง #มารีนลีดเดอร์ #MarineLeader

Future of Shrimp Aquaculture

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Share:

Post

Added-Values to shrimp with BIO-ASTA”

📣📣Added-Values to shrimp with BIO-ASTA”📣📣 How to improve shrimp color, advertisement, and increase attraction? BIO-ASTA widely distributes in the market for increasing values to the

โครงการฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการตรวจหาเชื้อวิบริโอในการเลี้ยงกุ้งขาวระดับฟาร์ม (Training course)

🔔ในวันศุกร์ที่ 7 สิงหาคม 2563 ณ โรงแรม เค.พี. แกรนด์ จันทบุรี 🔔 🦐สมาคมผู้เลี้ยงกุ้งจันทบุรีได้จัดกิจกรรมฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการ ✅โครงการฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการตรวจหาเชื้อวิบริโอในการเลี้ยงกุ้งขาวระดับฟาร์ม (Training course)✅ . 💙กิจกรรมภายในงาน💙 👉ให้ความรู้เกี่ยวกับแบคทีเรียสกุลวิบริโอ 👉ฝึกปฏิบัติการ 👉การวินิจฉัยผล . 💛โดยทาง บริษัท มารีน ลีดเดอร์ 💛 🤝ได้เป็นส่วนหนึ่งในการอบรมการฝึกปฏิบัติการและให้ความรู้แก่ผู้ร่วมงาน 🤝พร้อมทั้งสนับสนุนผลิตภัณฑ์

นวัตกรรมเพื่อวงการเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำยุค 4.0 Smart farm AquaIOT

นวัตกรรมเพื่อวงการเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำยุค 4.0 Smart farm AquaIOT ❓❓DO Realtime คืออะไร❓❓ 🆗DO Realtime คือเครื่องมือที่จะมาช่วยเกษตรกรเลี้ยงสัตว์น้ำยุค 4.0 ที่เลี้ยงสัตว์น้ำในระบบการเลี้ยง ความหนาแน่นสูง.. เช่นระบบ อนุบาล ระบบการเลี้ยงปลา IPRS… Greenhouse…การศึกษาวิจัยกาเรียน การสอน ทางด้านเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ สิ่งแวดล้อม ❓❓DO Realtime ทำอะไรได้บ้าง❓❓

Contact